Aktuális Hírek

A Kozma és Fáy Ügyvédi Iroda 2020-as – kényszerű és talán csak ideiglenes – átszervezése és költözése miatt újból felhívjuk figyelmüket, hogy az iroda a korábbi, 1148 Budapest Nagy Lajos király útja 21/a. alatti helyiségében (székhelyén) az ügyfélfogadás teljesen és véglegesen megszűnt, erre csak a Balaton utcai új irodában (aliroda) van lehetőség. Elérhetőségeink egyebekben nem változnak, azokat a honlap „elérhetőségek” menüpontja alatt találják.  Minden korábbi ügyünket, amelyben a Kozma és Fáy Ügyvédi Iroda került megbízásra – akár dr. Fáy Judit ügyvéd is –, azokat a korábbi feltételekkel folytatjuk és végigvisszük.

  1. 01. 03-tól – indokolt esetben – lehetőséget biztosítunk rövid ügyvédi konzultációra Tatán és Tatabányán is.

A bíróságok törvénykezési szüneteihez igazodóan Irodánk minden év július 15. és augusztus 21. között, valamint december 15-től január 3-ig csak ügyeleti rendben dolgozik. Köszönjük szíves megértésüket.


Értesítjük kedves ügyfeleinket, hogy az ügyvédi irodánkban kötendő szerződésekhez, valamint a bírósági tárgyalásokra szíveskedjenek magukkal hozni adókártyájukat a többi személyi okmányaikkal együtt. Gazdasági társaságok esetén a cégkivonat és az aláírási címpéldány másolata szükséges.


A MÜK Elnökségének V.8/2008. határozatába foglalt, a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelõzésérõl és magakadályozásáról szóló 2007.évi CXXXVI. törvényben részletezett kötelezettségek teljesítése kapcsán szükséges adminisztratív teendõkrõl minden letéti számlánkra érkezett pénz felvétele elõtt kérjük tájékozódni szíveskedjenek.